Je hebt gekozen voor:

SEGO Timmerman

Tijdens deze opleiding behandelen we de basisvaardigheden om veilig te werken op een bouwplaats. Je gaat onder andere aan de slag met het monteren van wanden en plafonds en het afhangen van deuren. Daarnaast wordt specifiek getraind op de werkzaamheden waar de bedrijven op dat moment behoefte aan hebben, via een zogenaamde ‘maatwerkmodule’.

Resultaat

Na deze korte opleiding ben je:

  • In staat om basis bouwkundige werkzaamheden (ongediplomeerd) te verrichten.
  • In staat om als (assistent) bouwkundig medewerker te functioneren.
  • Je bewust van de veiligheidsregels op de bouwplaats en kun je hiernaar handelen.

Wat ga je doen?

Na een test ga je kennismaken met je potentiële werkgever. Hier ga je enkele dagen meelopen. Als er een klik is, dan start je aan het verkorte opleidingstraject en na afronding ga je aan de slag bij het bedrijf als assistent bouwkundig medewerker timmeren.

Vaardigheden:

  • Gedisciplineerd               
  • Besluitvaardig                  
  • Zelfstandig                        
  • Vasthoudend                   
  • Besluitvaardig                  
  • Communicatief               
  • Klantgericht                      
Ik heb interesse

Carin

Mijn belofte aan jou:

“Samen met jou ga ik, met heel veel geduld en aandacht voor jou op zoek naar het werk waar jij plezier in hebt.”

MET WELKE VRAGEN KUN JE BIJ MIJ TERECHT?
Natuurlijk met loopbaanvragen: wat wil ik, wie ben ik en waar vind ik het werk dat ik heel graag wil doen. Tevens help ik met het verwerken van het ontslag, en ook help ik je als je in je werk tegen bepaalde dingen aanloopt en niet weet hoe je dit kunt aanpakken. Ook ben ik een kei in het begeleiden van werkstress!

MIJN EIGEN ARBEIDSMARKTGIDS
In mijn loopbaan ben ik door diverse mensen geholpen. De eerste persoon was een verzekeringsagent die mij op het spoor bracht van het UWV en de herintredersregeling. Ik was boerin en financieel ging het slecht. Ik stapte naar het toenmalige arbeidsbureau. Zij hebben me toen geholpen om weer in het reguliere werk te komen. Zo kwam ik in het vak Personeel en Arbeid terecht en startte ik een HBO opleiding. Ik werkte jaren op een personeelsdienst bij een technisch bedrijf. Tijdens een reorganisatie nam ik ontslag omdat het werk me niet meer uitdaagde. Tijdens de daaropvolgende WW periode was ik zoekende, zoekende naar werk. 100 afwijzingen, leeftijd dacht ik bijna 50. Nee hoor, mijn emotie en enthousiasme. Op eens wist ik het, ik ga een eigen bedrijf starten en kwam zo bij het starterscentrum uit. Ze dachten met me mee en ik begon mijn eigen bedrijf op de boerderij: loopbaancoaching en stressbegeleiding. En een vervolgopleiding tot stress & verliescouselor. Kocht ezeltjes om mensen mee te coachen, een combinatie van boerin en personeelsvrouw. Mijn enthousiasme was terug.

Tijdens mijn vervolgopleiding tot stress en verliescoach kwam ik in contact met een loopbaancoach. Ze had proefpersonen nodig voor een interessetest. Ik was die proefpersoon en kwam erachter dat ik niet houd van routinematige taken maar meer een ontwikkelaar ben. Een verademing voor mij want ik wist plots in welk werk ik echt thuis hoor, door welke personen ik me geremd voel tijdens een discussie en waar ik warm voor loop: mensen begeleiden die vastlopen in hun werk en mensen als de weg wijzen zodat zij niet deze hele toer hoven af te leggen.

WAT STAAT ER OP MIJN BUCKETLIST?
Mijn bucketlist die leef ik nu. Ik begeleid mensen die vastlopen in hun werk, ik maar deel uit van een team, ik heb thuis een boerderij met dieren en heel veel ruimte om te ontspannen, ik heb twee zonen en twee kleinkinderen, een familie en vrienden waar ik regelmatig dingen mee onderneem. Er staan nog dingen op zoals oud mogen worden, de hoofdprijs in de staatsloterij winnen en in een kasteeltorentje wonen en heel veel mensen op mijn boerderij mogen verwelkomen.

Mariëlle

Mijn belofte aan jou:

“Je hebt een vraagstuk over een opleiding of een baan. Met mijn brede kennis van de arbeidsmarkt en een groot netwerk bestaande uit werkgevers en opleiders adviseer ik jou graag en help ik je een stap te zetten in de goede richting.”

MIJN EIGEN ARBEIDSMARKTGIDS
Ik ben zelf een klassiek voorbeeld van iemand die niet goed wist wat ze wilde. Lange tijd heb ik gedacht dat iedereen een gebaand pad zou moeten hebben. Op het moment dat ik er samen met een testadviseur achter kwam wat mijn drijfveren waren, kon ik eindelijk accepteren dat ik geen gebaand pad hoef te volgen. Ik haal mijn werkgeluk namelijk uit de werkomgeving waarin ik me bevind.

MIJN FAVORIETE MUZIEK
Mijn muzieksmaak is net zo breed als mijn kennis van de arbeidsmarkt. Van Nederlandse hiphop en rap tot jaren 80 rock muziek. Net als muziek is de arbeidsmarkt elke dag in beweging.

QUOTE
“Let me sleep, for when I wake, I will move mountains.”
Stappen zetten omdat je iets moet van iemand anders of de maatschappij werkt vaak niet. Op het moment dat je je drijfveren kent en je motivatie hebt gevonden, gaan de stappen vanzelf, op je eigen tempo.

Eric

Mijn belofte aan jou:

“Zowel mijn collega’s als ik komen afhankelijk van uw vraag in actie om een passende oplossing te vinden.  Uw loopbaanvragen over werk, scholing, oriëntatie of een gezonde mix zijn bij ons in vertrouwde handen.”

MET WELKE VRAGEN KUN JE BIJ MIJ TERECHT?
Je kunt bij mij terecht met al je vragen over werken en leren. Van dinsdag t/m vrijdag word je ook zonder een afspraak te maken geholpen in het Werkcentrum in Maastricht. Loop gerust eens bij ons binnen!

MIJN EIGEN ARBEIDSMARKTGIDS
Mijn carrière heeft een opfrisbeurt gekregen door een theater regisseur. Zij heeft mij meegegeven hoe belangrijk lichaamshouding en stemgebruik is.

 

Ineke

Mijn belofte aan jou:

Loopbaan ontwikkeling in samenhang met persoonlijke ontwikkeling. Jouw leven, jouw podium. Neem de regie, kom in actie, wees niet afwachtend. Grijp je kansen, eis je rollen op en speel de sterren van de hemel!

MET WELKE VRAGEN KUN JE BIJ MIJ TERECHT?
Weet je nog niet (precies) wat je wilt en zoek je een weg in de arbeidsmarkt jungle van mogelijkheden en kansen?
Wil je in de techniek werken maar heb je hier (nog) geen beeld bij? Of wellicht wil je meer weten over een andere sector zoals  de zorg, productie of logistiek?
Een deskundige die ook uit eigen ervaringen kan putten.
Kortom, ik ga jou op weg helpen en zorg voor de juiste verbinding!

MIJN EIGEN ARBEIDSMARKTGIDS
Niet geschoten, altijd mis. Met dit spreekwoord heeft mijn vader – meer dan hij ooit kon vermoeden – mij aangezet iets durven te proberen waarvan de uitkomst niet voorspelbaar dus mogelijk zelfs niet positief was. Ik heb hierin vertrouwen en een enorme vrijheid gevoeld, die heel bepalend is geweest. Zo heb ik door te switchen en te klimmen op de arbeidsmarkt veelzijdige levens- en werkervaring opgebouwd waarvoor ik dankbaar ben en waaruit ik doorlopend kan putten.

WAT STAAT ER OP MIJN BUCKETLIST?
Podiumkunst en specifiek toneel is voor mij een hartstochtelijke hobby. In het verlengde hiervan was het een regelrecht cadeau toen ik in 2008 werd gevraagd als producent op te treden in een documentairefilm. Enorm genoten van deze volstrekt nieuwe ervaring. Die naar meer smaakt. Te zijner tijd opnieuw een filmproductie leiden staat dus hoog op mijn bucketlist.

Op meer korte termijn wil ik graag Assisi en Padua bezoeken. De combinatie van rijke cultuur, gezellige sfeer en heerlijk tafelen is perfect. Stedentrips naar Italië zijn dan ook favoriet!

Yvonne

Mijn belofte aan jou:

Je krijgt van mij een luisterend oor én 200% inzet en betrokkenheid. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg!

MET WELKE VRAGEN KUN JE BIJ MIJ TERECHT?
Weet je nog niet (precies) wat je wilt en zoek je een weg in de arbeidsmarkt jungle van mogelijkheden en kansen?
Wil je in de techniek werken maar heb je hier (nog) geen beeld bij? Of wellicht wil je meer weten over een andere sector zoals  de zorg, productie of logistiek?
Een deskundige die ook uit eigen ervaringen kan putten.
Kortom, ik ga jou op weg helpen en zorg voor de juiste verbinding!

MIJN EIGEN ARBEIDSMARKTGIDS
Degene die mij goed gesteund heeft was mijn meester Penders op de lagere school. Hij gaf mij altijd weer zelfvertrouwen.

MIJN FAVORIETE GERECHT
De Libanese keuken of Aziatisch, heerlijk!

Camilla

Mijn belofte aan jou:

“Betrokken en enthousiaste coaching tijdens
jouw zoektocht naar ander werk of opleiding.”

MIJN EIGEN ARBEIDSMARKTGIDS
Toen ik bij de Rabobank als Teamleider besloot om iets anders te gaan doen, heb ik een loopbaancoach traject gedaan. Doordat hij mij toen liet inzien dat ik de taken van een teamcoach die ik wel heel leuk vond, in een andere baan kon zoeken was ik er snel uit. Ik geniet ervan om mensen te laten ontdekken waar ze goed in zijn! Vaak is dit juist iets wat ze maar gewoon en makkelijk vinden. Ik mag ze dan helpen om dit meer in te zetten in een baan die goed bij ze past.

IK WOON IN DE REGIO
Roermond, dat betekent dan ook dat ik mijn gesprekken graag online via Teams doe. Mijn ervaring is dat dit als heel prettig wordt ervaren en dat ik heel effectief en gefocust samen met mijn kandidaten aan het werk ben. Natuurlijk ben ik geregeld in Maastricht en kunnen we dan ook een keer op het Werkcentrum afspreken.

MIJN FAVORIETE GERECHT
Ik lust eigenlijk alles, dus een echt favoriet gerecht heb ik niet. Maar als ik kook dan doe ik dat net als zoals ik coach, op gevoel en intuïtie. Ik kijk wat er op dat moment nodig is, werk niet graag met een recept maar liever uit de losse pols. Zo zijn mijn loopbaancoach trajecten ook altijd maatwerk, met zoveel mogelijke afstemming op wat jij nodig hebt op dat moment.

Stel je vraag

Heb je een vraag of wil je graag in contact komen met een van de arbeidsmarktgidsen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Maak een keuze uit de volgende deelgebieden in de customer service

Sorry, op dit moment is het nog niet mogelijk om hier een keuze te maken

Maak een keuze uit de volgende deelgebieden in de energietransitie

Sorry, op dit moment is het nog niet mogelijk om hier een keuze te maken

Maak een keuze uit de volgende deelgebieden in de zorg

Maak een keuze uit de volgende deelgebieden in smart services

Maak een keuze uit de volgende deelgebieden in overig

Maak een keuze uit de volgende deelgebieden in de logistiek

Maak een keuze uit de volgende deelgebieden in de horeca/leisure/retail